Volkswagen basservice

Volkswagen basservice är skapat specifikt för att uppfylla behoven och underhållskraven för äldre modeller av Volkswagen, för bilmodeller från 2014 eller äldre. Vårt främsta mål är att säkerställa att din bil fortsätter att prestera optimalt och att du upplever en problemfri körning. Vi strävar efter att erbjuda en personlig och fokuserad serviceupplevelse i en mindre anläggning där varje kund står i centrum. Här kan du känna dig trygg då din bil endast underhålls med originaldelar och enligt tillverkarnas exakta riktlinjer. Detta garanterar inte bara din trygghet utan också högkvalitativ service för din äldre Volkswagen-modell.

Volkswagen basservice

Vår basservice är skräddarsydd för att tillgodose de grundläggande underhållsbehoven för äldre modeller av Volkswagen

Basservice Volkswagen

När behöver jag serva bilen med en basservice för Volkswagen?

Det är bra att då och då se över och underhålla bilens komponenter och system så de är i ett bra skick. Vi rekommenderar att du gör en basservice för din Volkswagen en gång per år eller vid varje 12 000 – 15 000 körda mil för att säkerställa att din bil håller sig i ett utmärkt skick. När du servar bilen får du ett serviceprotokoll som visar att din bil har fått service och underhåll. Ett serviceprotokoll är bra att ha för att ha koll på bilens servicehistorik och ger en dokumentation över vilka reparationer som gjorts och när de utfördes. När du har koll på din bils servicehistorik kan det minska risken för onödiga reparationer och extra utgifter.

Pris Volkswagen basservice inklusive moms

Priset för basservice

0Kr

Vad ingår i en basservice för Volkswagen?

 • Byte av motorolja:

  Vi utför regelbundet oljebyte för att ersätta den använda oljan som med tiden förlorar sina smörjande och kylande egenskaper. Detta minimerar onormalt slitage och bidrar till motorns långsiktiga prestanda.

 • Byte av oljefilter:

   För att upprätthålla effektiv rening av motoroljan byter vi oljefilteret. Detta säkerställer att den nya oljan behåller sina optimala egenskaper fram till nästa serviceintervall.

 • Byte av kupéfilter:

  Vi förbättrar luftkvaliteten i bilens kupé genom att byta ut kupéfiltret. Det filtrerar bort partiklar som pollen, damm och slitagepartiklar från vägbanan.

 • Avläsning av felminne:

  Vi avläser eventuella händelseminnen i motorstyrningen och ger åtgärdsförslag vid behov, samtidigt som vi nollställer serviceintervallindikeringen.

 • Kontroll av batteri:

  För att minimera startproblem kontrollerar vi batteriets kondition noggrant med en batteritestare.

 • Kontroll av avgassystem:

  Vi säkerställer att avgassystemet inte läcker och att klamrar samt bussningar är i funktionsdugligt skick för att förhindra att avgaser tränger in i kupén.

 • Kontroll av bromsrör och bromsledningar:

  Vi inspekterar bromsrör och bromsledningar för eventuella läckage eller rostangrepp för att säkerställa ett korrekt fungerande bromssystem.

 • Kontroll av läckage på motor, växellåda och kylare:

  Vi undersöker eventuella läckage av motor- eller växellådsolja för att undvika miljöpåverkan och förhindra skador på drivlinan.

 • Kontroll av drivaxeldamasker:

  För att förhindra smörjfettläckage och därmed förstörelse av drivaxelknutarna, inspekterar vi drivaxeldamaskerna för eventuella skador.

 • Kontroll av skick på däck samt mönsterdjup:

  Vi granskar däckens allmänna skick och mäter mönsterdjupet för att säkerställa att de uppfyller säkerhetskraven för vägegenskaper och bromssträcka.

 • Kontroll av bromsbelägg och bromsskivor:

  Vi utför en noggrann kontroll av tjocklek och skick på bromsbelägg och bromsskivor för att säkerställa optimal bromsprestanda.

 • Kontroll av yttre belysning:

  Genom en funktionskontroll av yttre belysning säkerställer vi att parkeringsljus, strålkastare, blinkers, bromsljus och övrig belysning fungerar korrekt för att maximera säkerheten på vägen.