fbpx
Trygg Bil
4,6 / 5,0 Google
4,6 / 5,0 Google
Trygg Bil

Byta vindruta

Vi assisterar dig när du behöver byta vindruta

Laga stenskott

Boka din tid för laga stenskott

Trygg Bil erbjuder professionell service

Trygg Bil erbjuder professionell service för att byta vindruta och laga stenskott, säkerställande av högsta kvalitet och säkerhet för din bil.

Hjälp med att byta vindruta

Vindrutan i din Volkswagen, ŠKODA, SEAT eller CUPRA är inte bara ett skydd mot väder och vind, den är även en avgörande del av bilens konstruktion och innehåller avancerad teknik, inklusive förarassistanssystem. Som auktoriserad verkstad garanterar vi högkvalitativa reparationer av dina vindruta och att den eventuellt utbytta bilrutan är en originaldel. Vi säkerställer också att tekniken i din vindruta kalibreras för optimal funktionalitet. Lita på oss, som har kunskapen om din bil, när det kommer till att reparera och byta din vindruta.

Pris vid lagning av stenskott

Självrisk enligt försäkringsvillkor från:

0:-

Pris för ett byte av vindruta

Pris för självrisk, byte av vindruta från

0:-

Frågor och svar

Hur lång tid tar det att byta vindruta?2024-01-25T11:52:50+02:00

Tiden det tar att byta en vindruta kan variera beroende på flera faktorer, inklusive bilmodell och typ av vindruta. Generellt sett kan en rutinmässig vindrutebyte utföras på cirka 1 till 2 timmar. Det är dock viktigt att notera att torkningstiden för den använda limningen eller tätningsmedlet kan påverka den totala tiden innan bilen är helt användbar.

För att få en mer exakt uppskattning rekommenderas det att du kontaktar oss. De kan ge dig information baserad på din specifika bilmodell och arbetsomfattning.

Hur små stenskott kan man laga?2024-01-12T18:35:38+02:00

Möjligheten att laga ett stenskott beror på dess storlek och plats. I allmänhet kan mindre stenskott, vanligtvis mindre än en 5-krona i diameter, ofta lagas effektivt. Det är dock viktigt att komma ihåg att ju snabbare du reagerar och får stenskottet lagat, desto bättre är chanserna att reparationen blir framgångsrik. Vid osäkerhet är det alltid bäst att rådfråga en professionell glasreparatör eller verkstad för en bedömning av stenskottets lämplighet för lagning.

Vad kostar det att laga stenskott?2024-01-12T18:35:22+02:00

Kostnaden för att laga ett stenskott kan variera beroende på flera faktorer, inklusive storleken på skadan, bilmodellen och typen av reparation som krävs. För att få en exakt prisuppgift rekommenderar vi att du kontaktar en lokal verkstad eller glasreparatör. De kan utföra en inspektion och ge dig en kostnadsuppskattning baserat på ditt specifika fall. Tänk på att vissa försäkringsbolag kan täcka kostnaderna för stenskottreparation, så det är också värt att undersöka med ditt försäkringsbolag.

Go to Top