Vi är Trygg Bil.

Trygg Bil

Vi vill skapa den där känslan man får när man går in på en mindre handlare ute i landet. Man ska känna att vi driver vår verksamhet genom förtroende från våra kunder och genom ärliga åtaganden och utföranden.

Om företaget

Företaget drivs sedan 2008 av Erik Svensson och Sabina Svensson. Affärsidén och målet med verksamheten är att erbjuda service för Volkswagen, ŠKODA, SEAT och CUPRA-kunder i Stockholmsområdet en verkstad i behändigt format.

Vi vill skapa den där känslan man får när man går in på en mindre handlare ute i landet. Man ska känna att vi driver vår verksamhet genom förtroende från våra kunder och genom ärliga åtaganden och utföranden. Vi vill samtidigt ligga i framkant och nyttja all ny teknik som finns för att skapa en effektiv arbetsplats med prisvärda produkter. Varmt välkommen till oss. Vi accepterar bara nöjda kunder!

Boka din servicetid hos oss

Service i världsklass

På Trygg Bil lägger vi stor vikt vid service i världsklass. Våra utbildade specialister är inte bara experter på sina områden, utan de ser också till att varje kund känner sig varmt välkommen så snart de stiger in i vår verkstad. Vi är kända för att arbeta på ett tryggt och effektivt sätt, där kundens tid och behov står i centrum. Hos oss får du snabb hjälp, och om du önskar vänta på plats erbjuder vi en bekväm lounge där du kan slappna av eller arbeta medan vi tar hand om din bil.

För att ytterligare underlätta för våra kunder, erbjuder vi möjligheten att låna en hyrbil medan din bil är på service. Vi förstår att din tid är värdefull, därför kan du även välja att lämna din bil hos oss dagar innan din bokade tid om det passar bättre in i ditt schema. På Trygg Bil är vårt mål att göra ditt verkstadsbesök så smidigt och anpassat efter dina behov som möjligt

Sammarbetspartners

Fler tjänster hos Trygg Bil